Di - Za: 10:00u - 18:00u

|
Toggle Nav
Cart

Welkom

Mijn naam is Tom Herbots, en ik heet u van harte welkom bij de website van BazarApart. Op deze pagina kan u een woordje uitleg vinden over het verhaal van BazarApart en hoe het concept tot stand gekomen is. Mijn biografie leert u meer over wie ik ben, de drijvende kracht achter BazarApart.

 

Het verhaal achter BazarApart

Waarom is het zo moeilijk om originele, aparte, en betaalbare geschenken te vinden? Dat is de vraag die ik me al enkele jaren stel... Er is een groot (over)aanbod aan goedkope geschenken van lage kwaliteit, maar die geschenken zijn zeker niet origineel of apart. Het alternatief zijn designwinkels waar men aparte en soms unieke geschenken kan vinden, maar over het algemeen zijn deze winkels zeer duur.

Een relatief uniek, origineel, en apart geschenk vinden van een goede kwaliteit voor een correcte prijs is echter een andere zaak... Dat is de verklaring van het woord "Apart" in mijn bedrijfsnaam. Naast het feit dat de geschenken origineel of apart zullen zijn, ligt er ook een duidelijke focus op een aantal zaken die vandaag spelen (of beginnen te spelen) op de markt en de economie in het algemeen: authentieke productie (in het land van herkomst), duurzaam, kwalitatief, recycleerbaar, lage ecologische voetafdruk, artisanale productie, etc...

Het woord "Bazar" heeft twee bestaansredenen:

  1. Bazar geeft aan dat de winkel niet noodzakelijk duur is. Bazar is vandaag een modewoord (retro, vintage) dat aangeeft dat men in de zaak verschillende dingen kan vinden. Het woord Bazar staat vandaag synoniem voor "Concept Store".
  2. Bazar is ook de naam van de winkel in Aarschot die nog steeds gelegen is op dezelfde plaats waar in 1875 mijn betovergrootouders de winkel stichtten.

De combinatie "BazarApart" omschrijft het concept dan ook perfect: een (web)winkel met een grote keuze en een grote verscheidenheid aan aparte producten die duurzaam en kwaliteitsvol zijn, en die allemaal authentiek geproduceerd worden.

BazarApart wil, naast een mooie "concept store" midden in het winkelcentrum van Aarschot, een belangrijke speler worden op het Internet met een concept dat op dit moment nog uniek is. De recente investeringen van de stad Aarschot in de verfraaiing (heraanleg) en de toegankelijkheid (bv. gratis parking) van het winkelcentrum zorgen er voor dat de conceptwinkel ideaal gelegen is. De gestage opkomst van "online kopen" in België maakt dit het ideale moment om het concept op het web te lanceren.

Tom Herbots - Head Honcho bij BazarApart

Dit ben ik...

Tom Herbots - Wie is dat dan?

Na mijn studies Informatica, heb ik de voorbije 20 jaar heb ik ervaring opgedaan in de privé sector op gebied van bedrijfsbeheer, verkoop, en marketing. Mijn droom is echter altijd een eigen winkel geweest. Mijn hele leven al heb ik een affiniteit gehad met de winkel van mijn "voorouders". Ik vind het fantastisch om de hele dag klanten te voorzien van adviezen en steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Het ondernemerschap zit al een tijdje in mijn gedachten. Vandaag zie ik een opportuniteit in de markt, en ik zal blijven open staan voor veranderingen in die markt om nieuwe en originele producten te ontdekken. Ik ben me er van bewust dat mijn omgeving verandert, en het is cruciaal dat de zaak mee kan veranderen.

Als je met mij contact wil opnemen, een suggestie doen, een probleem melden, etc... stuur dan gewoon een mailtje naar tom@bazarapart.be

 

Ik wens iedereen veel winkelplezier op onze website!

 

Tom Herbots
Head Honcho bij BazarApart bvba