Loading...
(0) Cart Subtotal: €0.00

You have no items in your shopping cart.

Opening BoutiqueApart

Het verhaal...

Het verhaal achter “BazarApart” is een (web)concept store met een grote keuze en een grote verscheidenheid aan aparte producten die duurzaam en kwaliteitsvol zijn, en die allemaal authentiek geproduceerd worden. Klik hier voor het BazarApart verhaal.

BoutiqueApart

“BoutiqueApart” is een integraal onderdeel van BazarApart, met een focus op fashion.

BazarApart heeft reeds een aantal fashion items in het gamma:

 1. Handtassen, schoudertassen, portemonnees, en andere lederwaren van Picard
 2. Trendy juwelen van Goebel en Leda Gheysen
 3. Handschoenen, hoedjes, mutsen en sjaals van Roeckl
 4. Modieuse sjaals van Metrax-Craye (geweven in België)

Veel van onze klanten vragen regelmatig waar Leen (partner van zaakvoerder Tom Herbots) haar originele en stijlvolle kleding koopt.
De uitbreiding naar kledij, in eerste instantie voor dames, is dus voor ons een logische stap...

Concept

 • “Boutique” is Frans voor een winkel die op kleine schaal stijlvolle en kwaliteitsvolle kledij, juwelen, en andere te koop aanbiedt. De term Boutique wordt ondertussen ook in die zin in het Engels en Nederlands gebruikt sinds de 1960s.
 • “Authentiek” betekent dat al onze producten zo oorspronkelijk mogelijk geproduceerd worden, dus geen productie in lage-loonlanden, geen sweatshops, geen kinderarbeid, etc...
 • “Apart” betekent dat elk artikel een zekere originaliteit bezit, dus bijzondere dingen die men niet zo gauw elders zal vinden

Filosofie

Daarnaast streeft BazarApart er naar om producten aan te bieden die zo veel mogelijk aanleunen bij onze kernwaarden:

 • Retro: nostalgische producten die doen denken aan "vroeger"
 • Duurzaam: vintage "van de toekomst"
 • Correct: optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit
 • Groen/Eco: een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk
 • Artisanaal: ambachtelijke producten met respect voor traditie
 • Ethisch/eerlijk: maatschappelijk verantwoord
 • Esthetische waarde: mooie dingen blijven altijd vreugde geven...

De kleding van BoutiqueApart

Lien & Giel

Kleurrijk en fleurig
made in the Netherlands, Poland en Turkey

Bella Blue

Tailles uniques en een maatje groter
made in France

Made in Italy

Tailles uniques en een maatje groter
inderdaad, gemaakt in Italië

Le Pep

Verrassend unieke jurkjes
made in Turkey

Boris Industries

Speciale snits
made in the Netherlands en Rumania

U_man Nomad

Ethisch met stijl - Speciale snits in superkwaliteitsstoffen
made in Belgium

Les Chiffonneuses

Volgens de smaak en het idee van de dag van Marie en Céline
made in Belgium

BoutiqueApart

made in Belgium

Jawel, we laten ook enkele van onze eigen ontwerpen uitvoeren, zoals mijn absolute lievelingsrok ! We streven naar authentieke, comfortabele, kwalitatieve maar betaalbare kledij voor wie iets anders – maar niet té anders - wil dan wat je in de grote winkelketens vindt en ik persoonlijk 'grijze-muizen-kledij' noem. Toegegeven, ik heb daar ook af en toe nood aan, maar ik heb ook gemerkt dat een apart, maar makkelijk zittend stuk of ensemble veel vlugger en vaker uit mijn kast komt.

Onze dienstverlening

 • Persoonlijk, vriendelijk, eerlijk en degelijk advies en hulpverlening is zeldzaam in dit tijdperk van grote winkelketens en mega-webshops. Wij doen het weer zoals het hoort : klant is koningin !
 • Onze pasruimte is een paradijsje met een grote canapé, waar je partner of vriendin(nen), eventueel voorzien van een drankje en krantje, zich niet hoeven te vervelen terwijl jij in ons reuzepashok, of een kleiner, in alle comfort een mogelijk outfit past.
 • Wij voorzien, indien gewenst, privé-fittings op afspraak buiten de normale openingsuren (normale openingsuren : elke dag , behalve zondag, doorlopend van 10-18 uur)
 • Wij organiseren ook graag bijvoorbeeld je verjaardagsfeestje, vrijgezellinnenavond of gewoon een vriendinnen-onder-elkaar-avondje in intieme kring. En waarom niet een uur shoppen op secretaressendag ipv het reguliere bloemenboeket ?
 • Informatie over nieuwe collecties en/of 'new arrivals' volgens uw persoonlijke stijl sturen we u door via facebook of e-mail, indien gewenst.
 • Via de webshop zal in de toekomst ook kledij aangekocht kunnen worden door vaste klanten, waarvan wij weten welke stukken in welke maten zullen bevallen. Juwelen, handtassen en dergelijke kunnen reeds via de BazarApart webshop aangeschaft : www.bazarapart.be\mode & accessoires
 • Aarschot biedt gratis parking op de 'Parking Centrum' (max 5 minuten wandelen van onze winkel). Ook voor onze deur en wat verder op de 'Bonewijk' is er parking voorzien, die gratis is vanaf 18 uur. Zie www.bazaraprt\hoe ons te vinden... Aarschot is een klein maar fijn stadje, en zeker de moeite waard om te bezoeken !