Loading...
(0) Cart Subtotal: €0.00

You have no items in your shopping cart.

More Views

Lien & Giel – T-shirt “Susan” in A-lijn – Zwart – Maat XS

Be the first to review this product

Availability:
Immediate - In stock: 1
Last one(s) left - Unfortunately there is no backorder possible...

Regular Price: €40.00

Special Price €20.00

OR

on your Pinterest board

"My BazarApart Wishlist"

You might get lucky!

on your Facebook profile.

"My BazarApart Wishlist"

You probably won't regret it!

Details

Lien & Giel, hét kleurrijke Nederlandse merk voor vrouwen. Colour up your life!

De motieven en modellen uit deze fantastische collectie worden bedacht door Eline en Michiel zelf. De inspiratie komt voornamelijk uit folklore en handwerktechnieken uit alle werelddelen en worden vertaald naar kleurrijke comfortabele "mode", gerealiseerd in ecologisch katoen. Lien en Giel hebben bewust gekozen om hun producten in Europa te laten maken om de controle op kwaliteit en eerlijke werkomstandigheden daadwerkelijk te kunnen waarborgen. Bij de vervaardiging van een product van Lien & Giel kleeft geen kinderarbeid.

De BazarApart “Lien & Giel Outlet” bevat enkel nieuwe en ongebruikte artikels.

Betaling

U kan betalen met een gewone bankkaart (Bancontact, iDeal, Maestro, Sofort) of met een kredietkaart (Visa, MasterCard). Daarnaast kan u ook kiezen voor een betaling via PayPal.

Bezorgmethoden

Wij verzenden met BPost-BPack. Hiervoor vragen wij € 5 verzendkosten onder een bedrag van € 50 (BeNeLux). Boven € 50 zijn de verzendkosten inbegrepen (BeNeLux).

Retourneren

Normaal gezien kunnen outlet artikels of solden niet geretourneerd worden. In geval van onze speciale Lien & Giel outlet voorzien wij wel de mogelijkheid om te retourneren:

  • * Retourneren (met terugbetaling) is mogelijk maar er wordt een kost van € 10 in rekening gebracht voor het transport en administratie. Wij sturen u dan een retouretiket dat u kan gebruiken om het pakje terug te zenden.
  • * Opgelet: De geretourneerde artikelen moeten in dezelfde toestand verkeren als waarin je ze hebt ontvangen. Zodra we je pakket ontvangen, controleren we de toestand van de artikelen en zullen we een terugbetaling doen minus € 10 transport- en administratiekosten (zie hierboven).
  • *Houd er rekening mee dat bij retourneringen per post BazarApart geen “onder rembours” verzendingen accepteert en dat de verzend- noch de retourkosten worden vergoed.

Ruilen

Normaal gezien kunnen outlet artikels of solden niet geruild worden. In geval van onze speciale Lien & Giel outlet voorzien wij wel de mogelijkheid om te ruilen als het gaat om hetzelfde artikel in een andere maat:

  • * Indien je een andere maat wilt, kun je daarom vragen wanneer je het artikel retourneert. Als deze maat niet verkrijgbaar is, dan betalen we je het bedrag van dat artikel terug minus € 10 transport- en administratiekosten (zie hierboven).
  • * Als je het artikel voor een ander model of kleur wilt ruilen, zul je het eerst moeten retourneren (zie hierboven) en daarna opnieuw bestellen.

Additional Information

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * */ ?>
Made inNetherlands
BrandLien & Giel
CollectionAW17
Type of clothingT-shirt
SeriesSusan
ColourBlack
Made in Netherlands
Brand Lien & Giel
Collection AW17
Type of clothing T-shirt
Series Susan
Colour Black

Write Your Own Review

You're reviewing: Lien & Giel – T-shirt “Susan” in A-lijn – Zwart – Maat XS

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.