Receive our fantastic newsletter

Subscribe to our newsletter and we will be very happy!

We promise not to send more than 10 emails per year...

Cross our heart and hope to die!

Toggle Nav
Cart

Hét kleurrijke Nederlandse merk voor vrouwen. Colour up your life!

Eline & Michiel kennen elkaar uit de luchtvaart. Na 13 jaar de wereld te zijn rondgevlogen was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In de eerste jaren van hun bestaan verkochten zij kleurrijke kleding van verschillende merken en hadden ze nog geen eigen label. Daar de nadruk vooral op kleurrijk ligt, en zij deze niet (meer) konden vinden bij bestaande labels, zijn ze langzaam gestart met eigen productie.

De motieven en modellen worden bedacht door Eline en Michiel zelf. De inspiratie komt voornamelijk uit folklore en handwerktechnieken uit alle werelddelen en worden vertaald naar kleurrijke comfortabele "mode" met ecologisch katoen certificaat.

Lien en Giel heeft bewust gekozen om hun producten in Europa te laten maken om de controle op kwaliteit en eerlijke werkomstandigheden daadwerkelijk te kunnen waarborgen. Bij de vervaardiging van een product van Lien & Giel kleeft geen kinderarbeid. De kleding van Lien & Giel kenmerkt zich bij de liefhebber vooral door het kleurgebruik en het comfortabele draagcomfort. De items uit verschillende Lien & Giel collecties kunnen oneindig met elkaar gecombineerd worden.