Receive our fantastic newsletter

Subscribe to our newsletter and we will be very happy!

We promise not to send more than 10 emails per year...

Cross our heart and hope to die!

Toggle Nav
Cart

Don't be perfect, be real !

Wow To Go ontwerpt kleding die je zal dragen en waarvan je zal houden… absoluut. Maar ze maken eigenlijk vooral kleding die ze zelf graag willen dragen, de hele dag, elke dag. Ze houden van kleuren, zoals ze dat altijd al gedaan hebben, maar ook hun zwakke plek voor prints zal in geen miljoen jaar verdwijnen. Naar eigen zeggen hebben ze de laatste jaren een paar pondjes erbij gekregen, op de juiste en op de verkeerde plaatsen. Dus flatterende vormen en een beetje camouflage zijn zeker welkom…

De Wow To Go stoffen en prints worden exclusief ontworpen door henzelf dus je zal het fantastische Jacquard jasje of de mooie palazzo broek nergens anders vinden, nooit.

Hun motto is: omarm je eigenaardigheden. Je bent zo mooi als je je zelf voelt en daarbij: we hebben allemaal betere dingen te doen dan de hele dag voor een spiegel te staan.

Daarom ontwerpt Wow To Go kleding die weinig onderhoud nodig heeft, je onmiddellijk kleedt, en flatterend is voor alle vormen en maten. Daarom zijn de sterren van hun collecties mooie vrouwen die ze ontmoet hebben op de straat, geen professionele modellen.

It is all about the attitude, baby. That, and a killer dress!

Wow To Go houdt van werken met natuurlijke vezels. Voor elke nieuwe collectie werken ze met nieuwe opties om de productie van stoffen te verfijnen. Met enige trots kondigen ze dan ook aan dat vanaf 2017 er een aantal kledingstukken van 100% organisch katoen in de collectie zullen zitten. Het is de bedoeling dat dit aantal elke seizoen verhoogt…